Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 28 Listopad 2019 21:52

Obilježena 75. obljetnica oslobađanja Trogira

Na spomen obilježjima na gradskom groblju, na sjevernim gradskim vratima i u Kuli Kamerlengo, u ponedjeljak su počast poginulima odali članovi Udruga antifašista Trogira i Splita, članovi Zajednice antifašističkih boraca i antifašista Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik trogirskih antifašista Drago Mindoljević, predsjednik splitske Udruge antifašista i antifašističkih boraca Josip Milat, gradonačelnik Ante Bilić sa zamjenicima, predsjednik gradskog vijeća Ante Piteša te predstavnici političkih stranaka SDP-a i HNS-a.
Povodom obilježavanja Dana dobrovoljnih davatelja krvi, Gradsko društvo Crvenog križa Trogir i DDK Trogir organizirali su, 25. listopada, svečanu godišnju sjednicu na kojoj su podijelili priznanja višestrukim davateljima.
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama i nedozvoljeno posjedovanje izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.
Danas se u Hrvatskoj se obilježava Dan dobrovoljnih davatelja krvi.
HomeTROGIRFOTO: Započela Trogirska Adventura Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala