Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 21 Listopad 2019 10:02

Blagoslov zvona u župi Gospe od Anđela u Trogiru

U župi Gospe od Anđela u Trogiru 20. listopada, nakon župne mise blagoslovljena su nova zvona koja će biti postavljena na zvonik nove crkve.
Počevši s Drvenicima u subotu, u Trogiru su započele javne rasprave u sklopu projekta participativnog budžetiranja „I tebe se pita!“. Građani su ove godine poslali 382 prijedloga malih komunalnih zahvata koje žele da se realiziraju na području njihovih mjesnih odbora, proteklih mjesec dana vršila se financijska i tehnička procjena izvedbe ideja građana, a sada imaju priliku i glasati za svoj i druge prijedloge koje smatraju prioritetima. Na javne tribine dobrodošli su svi građani Trogira.
Gradonačelnik Ante Bilić i zamjenica Ruža Kovačević Bilić primili su u četvrtak Anu Alajbeg, djelatnicu trogirskog restorana koja je nedavno američkom turistu Johnu Kaulu vratila izgubljeni novčanik, a cijela priča završila je u nacionalnim medijima. Ani je tim povodom uručen i prigodni poklon.
Već dugi niz godina brojni građani diljem Hrvatske negoduju i upozoravaju na štetnost zračenja baznih stanica, a proteklih dana svoj glas digli su mještani Naselja u Trogiru, stambene četvrti nekadašnjeg škvera.
Stranica 1 od 454
HomeTROGIRBlagoslov zvona u župi Gospe od Anđela u Trogiru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala