Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Druga redovna akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je 27. veljače u prostorijama DDK Trogir na Batariji.
BILTEN POLICIJSKE UPRAVE SPLITSKO - DALMATINSKE Pronađen heroin i kokain Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje koristi na splitskom području, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 414,5 grama heroina, 101 gram kokaina,425 grama smjese za povećanje mase i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 53-godišnjak je doveden pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu. Sumnjiči se za pokušaj iznude i krađu vozila Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Utvrđena je sumnja da je u više navrata telefonskim putem prijetio 63-godišnjaku tražeći od njega novac radi navodnog duga člana njegove obitelji. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga stana i drugih prostorija koje spomenuti koristi, te je tom prilikom pronađeno i oduzeto 7,7 grama marihuane. Nadalje, sumnjiči se i za kazneno djelo krađe osobnog vozila Golf 19. veljače u Splitu koje je jučer uočeno i zaustavljeno u prometu na području Splita Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela predan je policijskom pritvorskom nadzorniku, te je zbog zlouporabe droge podnesen optužni prijedlog nadležnom…
Četvrtak, 27 Veljača 2020 07:53

U subotu akcija “Prevencijom do zdravlja”

Trogirski SDP, predvođen nacionalnim koordinatorom zdravstvene politike SDP-a i glavnim koordinatorom akcije na nacionalnoj razini dr. med. Sašom Srićom, organizira akciju "Prevencijom do zdravlja”
Gradska komunalna tvrtka Trogir Holding d.o.o. obavještava stanare Naselja koji su preuzeli kartice za odlaganje komunalnog otpada da će se sa korištenjem otpadomjera na tri polupodzemna spremnika započeti najkasnije do 10. ožujka 2020. godine.
Stranica 1 od 252
HomeTROGIRDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala