Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Svakom novom pjesmom bend O.S.D.S. podsjeti nas zašto slove za omiljene hrvatske pop glazbenike mlađe generacije. Njihove pjesme sa snažnom, ali i zrelom ljubavnom porukom, iako još nisu ni prošli tridesetu, mogu se svrstati uz bok modernim svjetskim trendovima. Pokazali su to opet ovi momci promovirajući upravo video spot za novu pjesmu „Do kraja vremena“.
Pjesma "Oprostit ću sve" nastala je u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona-Shalle
Bivši nogometaš, ugostitelj, pjevač Slaven Jurić objavio je novu pjesmu u suradnji sa Srđanom Sekulovićem Skansijem koji je ovog puta zadužen za aranžman i produkciju. Autor glazbe i teksta je Slaven, a pjesma se zove “Ti i ja“.
Uz pojedinosti o novoj pjesmi, otkrio nam kako je u pripremi još jedna, a razlog su zaruke. „Pale su zaruke za Valentinovo. Napisao sam pjesmu za svoju buduću suprugu koja se zove Ana. U planu je tijekom vjenčanja snimiti spot. Planovi se uvijek znaju izjaloviti, nadam se da ovi neće.“, kazao je Slaven Jurić. Poslušajte što nam je još otkrio mladi Trogiranin, inače rodom iz Konjica u Hercegovini …
Ponedjeljak, 17 Veljača 2020 11:03

Maškare, ča mogu maškare....

Vrijeme je karnevala, šale i omiljene zabave za sve generacije. Maškare i maškaranje je običaj naših starijih generacija koji se njeguje i ne prepušta zaboravu. -Naša vlast neće dugo trajati. Želja nam je da gradimo veliki aqua park kako bi pored brojnih znamenitosti imali sadržaje koji će razveseliti djecu, njihove roditelje i unijeti malo vedrine i veselih događanja. Aquapark je idealna ljetna destinacija za cjelodnevni adrenalinski ili relaksirajući doživljaj koji nam nedostaje u gradu.Guštat će naši turisti, a ni mi više nećemo biti isti, poručili su iz Karnevalske udruge Rašpin Jute i pozvali sve sugrađane da im se pridruže na Malim maškarama, 22. veljače u 10 sati te na Velikim maškarama koje će se održati 23. veljače u 15 sati.
HomeZABAVANina Badrić: Jelena, čuvaj me se, oborit ću tvoj rekord Spaladium Arene! Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala