Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 04 Travanj 2014 08:45

Di vanka za vikend?

Svi oni koji čekaju vikend za dobru zabavu sigurno će u bogatoj ponudi pronaći nešto za sebe.Večeras Klapa Rišpet nastupa u Favorita, a u subotu neponovljivi Siniša Vuco je u F1...
Utorak, 01 Travanj 2014 06:50

Dražen Zečić ovog četvrtka na GRT-u

Ovog četvrtka iza 17 sati u Glazbenom showu Mirande Franić gostuje Dražen Zečić. Zečić je godinama naš najtiražniji pjevač i autor zabavne glazbe koji se može pohvaliti sa podatkom da su mu svi albumi prodani minimalno u zlatnoj nakladi a puno ih ima platinastih i dijamantnih. Draženovi koncerti su postali jedinstveni po euforičnoj atmosferi i po tome što na koncertima koji traju minimalno dva sata a specifičnost je da zbog velikog broja hitova u repertoaru izvodi često samo refrene pjesama.
Petak, 28 Ožujak 2014 14:33

Zrinka na Gradskom radiju

Poslušajte dio gostovanja Zrinke u Glazbenom showu Mirande Franić. Slijedeći četvrtak 03. travnja u goste dolazi Dražen Zečić.
Petak, 28 Ožujak 2014 08:47

Ispričaj vic i osvoji 300 kuna

Vicevi ne moraju biti vaši originalni, glavno da su smiješni i da zabavite publiku, jer osim žirija i publika određuje nagrade! Povodom Međunarodnog dana šale (prvog travnja) Centar plesa i StandUp Split organiziraju prvo natjecanje u pričanju viceva - Vicomlat!
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala