Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 05 Svibanj 2014 10:43

FMF: najjači festival glazbe i motora

Bit ćemo najjači festival glazbe i motora u regiji!!-rekli su organizatori Fjaka Music Festivala zajedno sa svojim ludbreškim partnerima iz Crazy Hills-a, najavljujući fuziju dva velika glazbena događaja u Hrvatskoj. Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u, te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.
Subota, 03 Svibanj 2014 19:05

Aurora, sretan ti 23. rođendan

U petak, 02. svibnja, Aurora je organizirala proslavu svog 23. rođendana ugostivši poznatu grupu S.A.R.S.. Usprkos lošim vremenskim uvjetima, broj fanova koji je došao poslušati popularni beogradski bend ispunio je primoštensku diskoteku.
Srijeda, 30 Travanj 2014 10:47

Povratak najvećeg latino majstora u regiji

Jedan od najvećih latino majstora u regiji, Željko Krušlinzajedno sa svojim Latinom ovih dana u velikom stilu vraća se na glazbenu scenu, i to ni manje ni više, nego novim singlom.
Srijeda, 30 Travanj 2014 10:45

AURORA slavi 23. rođendan uz S.A.R.S.

Popularni klub iz Primoštena, Aurora, organizira ovog vikenda koncerte povodom svog 23. rođendana. Odabirom izvođača, organizator se ovaj put potrudio zadovoljiti ukuse svojih mlađih ali i nešto odraslijih gostiju.
HomeZABAVAVečer DVD-a Okruk i koncert Hladnog piva Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala