Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Novi studijski album našeg najboljeg benda od danas je napokon u prodaji.
Srijeda, 05 Prosinac 2018 06:44

ULTRA Europe 2018 Aftermovie

Split, Brač, Hvar i Vis glavne su zvijezde filma koji će u samo par sata obići cijeli svijet! Riječ je o najiščekivanijem desetominutnom uratku, ULTRA Europe 2018 Aftermovie, na koji se čekalo od sredine srpnja. Najljepši, najemotivniji i najspektakularniji kadrovi, pod režiserskom palicom svjetskih majstora produkcije Final Kida, pričaju priču o jedinstvenom destinacijskom festivalu koji je promijenio sliku Hrvatske i sliku glazbene industrije, a od danas ga premijerno može pogledati cijeli svijet!
Od 6. prosinca do 6. siječnja u Trogiru će se održavati Zimska adventura. Drugo izdanje blagdanske manifestacije osmišljeno je po uzoru na prošlogodišnje koje je privuklo velik broj posjetitelja i dobilo pohvale, kako od Trogirki i Trogirana, tako i od stanovnika okolnih gradova, koji su lanjski Advent ocijenili kao vrhunski sadržaj koji je bio prijeko potreban gradu.
Na sedmom festivalu zabavne glazbe “Zlatne note – Križevci 2018”, koji je održan u subotu u Velikoj dvorani Hrvatskoga doma u Križevcima, glavna nagrada otišla je u ruke članova Mandolinskog orkestra Okruk.
HomeZABAVADvoje Trogirana u topu 8 showa Zvjezdice Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala