Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Dečki iz Trogira predstavljaju novu pjesmu ''Zadnji oproštaj''. Član klape Sveto Kustura je autor glazbe i stihova, a aranžman potpisuje Leo Škaro.
Trogirske štrambere i njihove gošće u četvrtak su u prepunoj Galeriji Cate Dujšin Ribar priredile pravi muzički spektakl pod nazivom „Ča je život vengo fantazija“ .
Srijeda, 06 Ožujak 2019 12:57

Poznati reper Žuvi spot snimio u Trogiru

 Poznati reper Žuvi, izdao je svoj, treći po redu, samostalni album “Slatke brige”. Nakon “Megamixa-a” i “Pločničkih priča”, ovaj splitski as, spreman nam je ispričati koje su to njegove slatke brige. Na albumu, Žuvi repa o ljubavi, Dalmaciji, slatkišima … te svemu onom lijepom što ga okružuje. Isto tako, vjeruje kako će pjesme lako pronaći put do publike jer će se u tim temama, mnogi od nas prepoznati.
Trogirske štrambere i njihove gošće pozivaju vas 7. ožujka u Galeriju Cate Dujšin Ribar, gdje će se u 19 sati održati muzički spektakl „Ča je život vengo fantazija“ . Osim bogate lutrije i natjecanja za najbolji kolač, organizatorice najavljuju nove pjevačke zvijezde - Taju i Vesnu, Dinu, Zvjezdanu, Lelu, Ankicu, Maru, Silvanu, Senku, Ivu i Jagodu te poručuju da će večer uveseliti i meštar o´muzike Ivan Cinotti, meštrovica o´beside Katija Tramontana, Trogirski kanti te plesna skupina Udruge Koma - Kaštela i Elvis!
HomeZABAVADobitnici Porina za životno djelo su Pavica Gvozdić, Oliver Dragojević i Jakša Fiamengo Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala