Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti
sajam cvijeća

INFO

Ponedjeljak, 24 Travanj 2017 17:13

Will Smith stiže u Hrvatsku!

Festival MTV SummerBlast 25. i 26. kolovoza u Poreč dovodi hip hop ikone TheFresh Princea& DJ JazzyJeffa Iako ljetna festivalska sezona još nije ni počela, organizatori festivala MTV SummerBlast pobrinuli su se da ima bombastičan kraj! Jedna od najvećih zvijezda današnjice Will Smith dolazi u Poreč! Planetarno popularni „princ iz Bel Aira“ i DJ JazzyJeff poznat kao njegov bratić iz svima omiljene serije vraćaju se počecima svoje karijere, a nastupom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica obilježit će 30 godina glazbene pustolovine. Will Smith i DJ JazzyJeff, zajedno i odvojeno, ikone su hip hop glazbe od samih početaka. Njihovi zarazni hitovi Summertime, GirlsAin’tNothing But Trouble i ParentsJustDon’tUnderstand, za koji su nagrađeni i s prvom ikad nagradom Grammy za najbolju rap izvedbu, postali su klasici koji i danas osvajaju plesne podije. Njihovoj popularnosti zasigurno je pomogla i poznata serija Princ iz Bel Aira u kojoj su Will i Jazzy glumili sami sebe te privukli milijune gledatelja diljem svijeta. Prije samo sat vremena, na svojoj Facebook straniciWill Smith je i službeno najavio svoj dolazak u Hrvatsku. Djelujući pod vlastitim imenom, Will Smith je tijekom 90-ih i 00-ih godina uspješno gradio holivudsku glumačku karijeru, postajući jedna od najomiljenijih i karizmatičnijih filmskih zvijezda svih…
Časopis People peti je put proglasio Juliju Roberts najljepšom ženom na svijetu, a glumica je, osim što je kazala da je polaskana, komentirala i da vjeruje kako su najbolje godine života tek pred njom.
Ideja za ukrašavanje uskršnjih pisanica nikada dosta! Kako bismo vas inspirirali za neke nove načine izrađivanja pisanica, i to bez najčešće korištenih umjetnih boja, donosimo tri jednostavne ideje u kojima će uživati čitava obitelj, a naročito najmlađi.
Ove nedjelje u Trogiru, točnije u Hotelu Pašike, u 14 sati održava se casting za Miss Splitsko-dalmatinske županije.
Stranica 1 od 103
HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala