Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 19 Ožujak 2014 11:04

Završena akcija “Čitam, dam, sretan sam"

Više od tri stotine slikovnica i knjiga prikupljenih u akciji Gradske knjižnice Kaštela, pokrenutoj u povodu Međunarodnog dana darivanja knjiga, koja je provedena pod geslom “Čitam, dam, sretan sam – svoju knjigu daruj i tuđe srce obraduj”, poklonjeno je u utorak, 18. ožujka Domu za djecu Miljenko i Dobrila u Kaštel Lukšiću.
Ponedjeljak, 17 Ožujak 2014 07:44

Novo elektroničko izdanje Muzeja grada Trogira

Novo elektroničko izdanje Muzeja grada Trogira objavljeno u ožujku 2014. dostupno za pregledavanje i preuzimanje na internetskoj stranici prikazat će vam izdanja Muzeja grada Trogira u kojima možete pronaći niz zanimljivih i vrijednih priča koje su na ovaj način sačuvane od zaborava.
Petak, 14 Ožujak 2014 12:35

C.A.V.E na Bačvicama

C.A.V.E. (Creative Audio Visual Event) kulturna manifestacija koja će se održati 21. i 22. ovoga mjeseca u „Akvariju“ na Bačvicama. Kreativci će se predstaviti široj splitskoj publici sa svojim radovima od slikarstva, fotografije, filma i videa, grafike, live street art-a, mode, kiparstva, te dizajna interijera.
Utorak, 11 Ožujak 2014 11:27

Likovne radionice za djecu

U organizaciji Muzeja grada Trogira održavaju se likovne radionice za djecu koje vodi Goranka Tomaš, kustos i muzejski pedagog. Nastale su na inicijativu roditelja čija djeca još ne pohađaju vrtić.
HomeKULTURADr.sc. Ivo Babić u Zagrebu održao predavanje i prezentaciju nepoznatog kamenog reljefa majstora Radovana Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala