Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Rezultat svega je igračka. Nova igračka trodimenzionalna je, na zid ovješena, viseća ili samostojeća estetska činjenica, sebi dovoljna, ali ne nužno i samo takva - kazao je 03. rujna Vedran Karadža Tabulov prilikom otvorenja svoje izložbe „Bez početka i bez kraja“ koja u Muzeju grada Trogira ostaje otvorena do 13. rujna.
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 09:19

Održane treće „Trogirske užance“

Trogirska cakavica popraćena pjesmama trogirskog slavuja Vinka Coce i uglednih trogirskih pjesnika u izvedbi Dječjeg zbora Trogir i Eugena Stjepana Višića oduševila je publiku 31. kolovoza u prepunom Kneževom dvoru.
Ponedjeljak, 01 Rujan 2014 07:00

Svjetski uspjeh Maria Miše u Kolumbiji

Hrvatski umjetnik Mario Miše porijeklom Trogiranin, dizajnirao je kostime povodom otvorenja nacionalne operne kuće u Bogoti. Kostime je Mario Miše ručno oslikavao više od 100 sati, a izgledom podsjećaju na pravo malo umjetničko djelo.
Glazbeno poetska večer u izvedbi maestra Matije Dedića i glumca Božidara Alića održana je 29. kolovoza u Kneževom dvoru. Brojna publika, domaća i strana imala je priliku poslušati talijanske canzone, jazz-standarde i skladbe Arsena Dedića.
HomeKULTURALjubav cvate u trogirskom muzeju: Izložba"Bili garifuli i šparožina" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala