Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 15 Rujan 2014 10:32

"Trogir iz mog pera"

„Trogir iz mog pera“ naziv je knjige dr.Fedora Sentinelle koja će se predstaviti u srijedu 17. rujna u crkvi svetog Dominika s početkom u 19 sati.
U Trogiru su u utorak snimljene prve igrane scene HRT-ovog dokumentarnog serijala o životu Emanuela Vidovića, jednog od najslavnijih splitskih i najistaknutijih hrvatskih slikara 20. stoljeća.
Utorak, 09 Rujan 2014 10:51

Sjećanje na Catu Dujšin Ribar

“Kad sam vidjela da godine idu, da dolazim kraju, mislila sam kome ću svoju djecu dati na čuvanje. Najbolje mom rodnom gradu... A kad su otišle, imala sam osjećaj malog sprovoda. Ali uvijek pomislim da ih mogu posjetiti i to me tješi, jer svaku sliku koju radim ne radim samo cerebralno, nego srcem i dušom...”, izjavila je Cata Dujšin Ribar povodom doniranja svoje ostavštine Trogiru i Muzeju grada Trogira, koji je na prigodan način obilježio 20. godišnjicu Catine smrti.
Subota, 06 Rujan 2014 11:26

Zatvoreno Trogirsko kulturno ljeto 2014

Hvala svima koji su dali svoj doprinos u kulturnim manifestacijama tijekom ovogodišnjeg Trogirskog kulturnog ljeta“ rekao je gradonačelnik Ante Stipčić koji je zajedno s zamjenikom Radovanom Slade - Šilovićem u prepunom Kneževom dvoru 05. rujna zatvorio Trogirsko kulturno ljeto 2014.
HomeKULTURAUPOZNAJ SVOJU ZEMLJU Imate priliku besplatno obići Trogir uz turističke vodiče Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala