Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 08:09

Izložba Snježane Mayer u Muzeju grada

"Slikaričin rukopis je strastven, a njena nesvakidašnja slikarska priča uvjerljiva. Pojedini tematski akcenti Snježane Mayer postaju dramaturški akcenti i metaforički prolazi u realan svijet u kojemu se živi, koji je zadan, i svijet koji nam se nudi, poetski-izmaštan", rekla je Danka Radić otvarajući prvu samostalnu izložbu Snježane Mayer pod nazivom "Cogito ergo sum" koja se u atriju Muzeja grada Trogira može posjetiti do 12. listopada.
Utorak, 30 Rujan 2014 12:08

"Cogito ergo sum" u subotu u Muzeju

Izložba "Cogito ergo sum", autorice Snježane Mayer otvorit će se u atriju Muzeja grada Trogira, u subotu 4. listopada s početkom u 20 sati, a može se razgledati do 12. listopada.
Ponedjeljak, 29 Rujan 2014 07:13

Trogirske benediktinke dobile poštansku marku

Benediktinski samostan svetog Nikole u Trogiru prava je riznica umjetničke i povijesne baštine. Kontinuitetu i tradiciji klauzurne redovničke zajednice od gotovo čitavog tisućljeća ovoga najstarijeg ženskog benediktinskog samostana na hrvatskom tlu Hrvatska pošta posvetit će poštansku marku, koju će pustiti u optjecaj 30. rujna.
Večer poezije i skladbi o vinu i lozi prigodno nazvana „BAKHO i ERATO“ održana je 25. rujna u Kneževom dvoru uoči druge po redu Trogirske intrade.
HomeKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala