Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ogranak Matice hrvatske u Trogiru, Javna ustanova u kulturi "Zvonimir" Solin, Društvo hrvatskih književnika – Ogranak u Splitu i Župni ured sv. Lovre u Trogiru s radošću Vas pozivaju na svečano otvorenje izložbe KIP BIBLIJE – TIJELO JEZIKÂ SA SVIJU KONTINENATA autora i kolekcionara Siniše Vukovića, predsjednika splitskog ogranka DHK.
Gradska knjižnica Trogir raspisala je početkom godine peti po redu natječaj za kratku priču Priča se (p)o gradu, na kojeg se prijavilo preko pedeset autora.
Četvrtak, 12 Rujan 2019 07:51

Bokun festivala u najdraže nam bablje ljeto

Međunarodni Festival nijemog filma i drugih osjetila "Bokun festivala" održat će se na lokaciji parka Malarija u staroj gradskoj jezgri Trogira 13. i 14. rujna 2019., gdje vas čekaju večeri posvećene Ivi Tijardoviću i Salvadoru Daliju te upoznavanje 'bokun' Mediterana kroz film, glazbu i hranu. Ulaz besplatan!
Izložba "Čuvari iz sjene" u kojoj autorica Goranka Tomaš predstavlja prekrasno svetište Gospe od Prizidnica s naglaskom na njegove višestoljetne čuvare - obitelj Nakir iz Slatina otvorena je 3. rujna u prepunom atriju Muzeja grada Trogira
HomeKULTURAGKT: Promocija knjige Stipe Božića "San o Everestu" Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala