Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Dođete li u atrij Muzeja grada Trogira u četvrtak, 6. lipnja 2019. u 20:00 sati prisustvovat ćete otvaranju ekološki osviještene izložbe Recikliraj, ideje iz prošlosti / Recycle, ideas from the past nastale u suradnji Muzeja grada Trogira, Arheološkog muzeja u Zagrebu, Instituta za arheologiju i Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
U utorak, 4. lipnja 2019. u 19:30 u Muzeju grada Trogira - Galeriji Cate Dujšin Ribar održat će se predavanje New Research on Ancient Trogir. A Joint Croatian-Austrian Mission koje će trogirskoj publici predstaviti rezultate arheoloških istraživanja povijesne jezgre Trogira iz veljače 2018. godine.
Prof. dr. Ivo Babić dobio je nagradu Društva povjesničara umjetnosti Hrvatske „Radovan Ivančević“ za životno djelo za vrhunska ostvarenja na području povijesti umjetnosti, koja su pridonijela njezinu razvoju i ugledu u Hrvatskoj i inozemstvu.
Nagrada Vladimir Nazor najviša je državna nagrada u području kulture i umjetnosti koju dodjeljuje Republika Hrvatska već šezdeset godina za najbolja umjetnička ostvarenja u šest područja.
HomeKULTURARECIKLIRAJ! Radionica "Paper bag" u Muzeju grada Trogira Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala