Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Započela je nova sezona 1. HRL – JUG. U lov na Premijer ligu krenulo je dvanaest momčadi, među kojima i MRK Trogir koji je odmah na početku ostvario pobjedu, Trogir - Ribola Kaštela 28:21.
Najveća imena na startnoj listi ovogodišnjeg CRO Racea su Britanac Adam Yates, član australske momčadi Mitchelton - Scott i Slovenac Matej Mohorič, vozač Bahrain-Meride. Obojica su u Osijek stigli izravno sa Svjetskog prvenstva gdje su u nedjelju u Yorkshireu morali odustati zbog jake kiše i velike hladnoće. Među 115 vozača koji će se pojaviti na startu u Osijeku bit će samo dvojica Hrvata, 40-godišnji Radoslav Rogina iz slovenske momčadi Adria Mobil i 24-godišnji Josip Rumac, član talijanskog sastava Androni Giocattoli.
U petak, 27.09.2019. održala se utrka "Trkom protiv depresije" koju su organizirali SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin i SŠ Ivana Lucića povodom Europskog dana borbe protiv depresije koji se obilježava 1. listopada.
Započela je nova sezona 1. HRL – JUG. U lov na Premijer ligu krenulo je dvanaest momčadi, među kojima i MRK Trogir koji je odmah na početku ostvario pobjedu, Trogir - Ribola Kaštela 28:21 (12:9).
HomeSPORTRožić i Bilić spremni za Europsko prvenstvo Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala