Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Rukometni veterani i veteranke organizirali su 2. Međunarodni veteranski memorijalni rukometni turnir ‘Vinko i Ivo Kandija’ koji se u Trogiru održava 17. i 18. svibnja. Nakon svečanog otvaranja turnira, na sjevernom zidu sportske dvorane, otkriven je mural na kojem su legende trogirskog rukometa Vinko i Ivo Kandija. Vjerno ih je dočarao autor Dino Vejnović. Za vrijeme trajanja turnira ispred dvorane je organiziran prigodni program uz pjesmu, iće i piće te organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta, a posebno rukometa da im se pridruže. Foto: NSK
Na turniru Erste rukometne lige Dalmacije koji se prošlog vikenda igrao u Splitu nastupile su i rukometašice ŽRK Trogir 58 godište 2009. i 2010.
Veterani MVRK Kairos (+35) su osvojili drugo mjesto na trećem po redu ”Svjetskom Ožujskom kupu rukometnih veterana” koji se prošlog vikenda igrao u Omišu.
Učenici 5. i 6. razreda OŠ Petar Berislavić sudjelovali su na županijskom natjecanju u košarci koje se održalo 13.svibnja u Sportskoj dvorani Gripe. U brojnoj konkurenciji osvojili su 1. mjesto.
HomeSPORTAntonia Buličić juniorska prvakinja Hrvatske Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala