Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Kanalizacijski sustav Kaštela - Trogir završen je i danas svečano pušten u rad. Završetkom kanalizacijskog sustava Kaštela - Trogir, vrijednim 700 milijuna kuna, gotova je još jedna važna faza integralnog projekta zaštite šireg prostora zaljeva koji je hrvatska Vlada pokrenula sredinom devedesetih s ciljem eliminacije onečišćenja otpadnim vodama i poboljšanja opskrbe vodom.
Četvrtak, 24 Travanj 2014 06:29

8 stoljeća vratnica splitske katedrale

Euharistijskim slavljem u splitskoj katedrali sv. Dujma i otvaranjem izložbe ‘Vratnice splitske katedrale 1214.-2014.’ u palači Skočibušić-Lukaris na Peristilu, u srijedu 23. travnja, svečano je obilježeno 800 godina postavljanja vratnica na splitsku katedralu.
Srijeda, 23 Travanj 2014 08:32

Kaštelanski Happy

Prethodnih nekoliko tjedana u tijeku je bilo snimanje spota za popularnu pjesmu Happy Pharrella Williamsa za Kaštela. U snimanju kaštelanske verzije spota za ovu pjesmu sudjelovali su osim zainteresiranih Kaštelana i djeca iz Udruge sv. Jeronim, članovi KUD-a Ante Zaninović, Gimnastički klub Marina Kaštela, Zračna luka Kaštela, DVD Kaštel Gomilica i DJ Ivo T Ivo.
Srijeda, 16 Travanj 2014 07:59

Uskrsni referendum otkazan

''Još jednom se pokazalo istinitim da su sve one svari na koje smo upozoravali bile istinite.
HomeŽUPANIJAŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala