Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 01 Svibanj 2014 08:36

39. praznik cvijeća u sklopu Sv. Duje

Splitska tvrtka Parkovi i nasadi i turistička zajednica grada Splita na poseban način obilježit će svećanost Dana Sv. Duje.
Kanalizacijski sustav Kaštela - Trogir završen je i danas svečano pušten u rad. Završetkom kanalizacijskog sustava Kaštela - Trogir, vrijednim 700 milijuna kuna, gotova je još jedna važna faza integralnog projekta zaštite šireg prostora zaljeva koji je hrvatska Vlada pokrenula sredinom devedesetih s ciljem eliminacije onečišćenja otpadnim vodama i poboljšanja opskrbe vodom.
Četvrtak, 24 Travanj 2014 06:29

8 stoljeća vratnica splitske katedrale

Euharistijskim slavljem u splitskoj katedrali sv. Dujma i otvaranjem izložbe ‘Vratnice splitske katedrale 1214.-2014.’ u palači Skočibušić-Lukaris na Peristilu, u srijedu 23. travnja, svečano je obilježeno 800 godina postavljanja vratnica na splitsku katedralu.
Srijeda, 23 Travanj 2014 08:32

Kaštelanski Happy

Prethodnih nekoliko tjedana u tijeku je bilo snimanje spota za popularnu pjesmu Happy Pharrella Williamsa za Kaštela. U snimanju kaštelanske verzije spota za ovu pjesmu sudjelovali su osim zainteresiranih Kaštelana i djeca iz Udruge sv. Jeronim, članovi KUD-a Ante Zaninović, Gimnastički klub Marina Kaštela, Zračna luka Kaštela, DVD Kaštel Gomilica i DJ Ivo T Ivo.
HomeŽUPANIJA'Gluhonijemi' prevaranti haraju Dalmacijom, snimljeni i u Trogiru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala