Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U četvrtak iz 19 sati iz tračnica je iskočio brzi vlak na relaciji Zagreb- Split. Kako se doznaje,uzrok iskakanja vlaka je odron u Sadinama poviše Rudina iznad Kaštela.
Jako grmljavinsko nevrijeme koje je jučer zahvatilo trogirsko područje poplavilo je osnovnu školu u Segetu Donjem, stoga danas u toj školi nema nastave.
Zbog pronevjere u vrijednosti od 836.000 kuna Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv N. B. (31) iz Splita. Optužnica tereti 31-godišnjaka da je od početka srpnja do polovine studenog 2012. godine u Trogiru kao voditelj poslovnice trgovačkog društva iz Splita dio robe koju je naručivao zadržavao za sebe. Radilo se o opremi za brodove koju je naručivao iz skladišta i neovlašteno zadržavao za sebe.
Žao mi je što škola nije otvorena, jer sam obećao da će početkom ove školske godine, nakon pet godina njezine izgradnje, učenici krenuti u novu školu na području Gospina. Bio sam gotovo uvjeren da će knjige koje smo nabavili za 250 učenika od prvog do osmog razreda dočekati ih na klupama novih učionica, istaknuo je načelnik Općine Okrug Ivica Radić.
HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala