Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Zahvatilo nas je najavljeno pogoršanje vremena. Kao što su najavili prognostičari, u dijelovima Hrvatske noćas je počeo padati snijeg.
Cijenjenim potrošačima električne energije iz Primorskog Doca, Prgometa, Labina, Ljubitovice, Prapatnice, Bristivice, Blizne Donje i Gornje, Marine, Sevida trogirskog, Vinišća, Okruga Donjeg i Okruga Gornjeg, Mavarštice, Drvenika Velikog i Malog, njihovim obiteljima u zemlji i inozemstvu, želim čestit Božić i božićne blagdane te sretnu Novu Godinu 2017. Iste želje upućujem i djelatnicima Elektrodalmacije Split i pogona Trogir. Upućuje vaš bivši inkasator Mijo Ugrina iz Rastovca (Trogir)." Uz čestitku stoji i njegova fotografija iz mlađih dana.
Prema podacima iz ankete o radnoj snazi, u trećem tromjesečju prošle godine u Hrvatskoj je bilo 3,59 milijuna ukupno radno sposobnog stanovništva starijeg od 15 godina, od čega je aktivnog stanovništva bilo 1,8 milijuna (zaposlenih i nezaposlenih), a 1,74 milijuna neaktivnih
Na kraju jedne i s početkom druge godine uvijek se nekako podvuče crta što smo to radili u godini iza nas, pa smo za rezime "otišle" nam 2016. upitali i čelnika Splitsko-dalmatinske županije – župana Zlatka Ževrnju.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala