Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske (MORH) poziva sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2002. i starijih godišta, a koji dosad nisu upisani, da se zbog uvođenja u vojnu evidenciju jave u područni odsjek za poslove obrane prema mjestu prebivališta, priopćeno je iz MORH-a.
Građani odnosno porezni obveznici koji moraju podnijeti godišnju prijavu poreza na dohodak za prošlu godinu, ili žele podnijeti zahtjev za priznavanje prava u posebnom postupku to mogu učiniti putem sustava ePorezna, ili u nadležnoj ispostavi Porezne uprave najkasnije do ponedjeljka, 2. ožujka do 19 sati.
Tijekom nadolazećeg vikenda, a posebno u noćnim satima tijekom petka i subote, na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske provoditi će se pojačane aktivnosti u cestovnom prometu.
U sklopu projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta u Općini Okrug“ u utorak, 25. veljače 2020. godine s početkom u 9:30 i 10:45 sati u kripti crkve Uzvišenja sv. Križa u Okrugu Gornjem, održati će se treće i četvrto predavanje na temu održivog gospodarenja otpadom.
HomeŽUPANIJATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala