Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ministar će na pitanja građana odgovarati od 13:45 do 14:45 sati.
Splitsko-makarski nadbiskup i metropolit mons. Marin Barišić uputio je, u četvrtak 19. ožujka, u Nadbiskupskom ordinarijatu u Splitu poruku svim vjernicima u Splitsko-makarskoj nadbiskupij i čitavoj Domovini, zbog trenutačne pandemije koronavirusa. Poruku prenosimo u cijelosti:
Danas je na snagu stupila odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite kojom se na mjesec dana otkazuju svi javni događaji i zatvara većina trgovina u Hrvatskoj kao mjera sprječavanja širenja epidemije koronavirusa čime se stubokom mijenja društveni život u zemlji Otvorene ostaju trgovine prehrambenih namirnica i one koje prodaju higijenske proizvode, uključujući i one u velikim trgovačkim centrima.
U privatnom sektoru već su ovih dana krenuli otkazi jer je mnogim djelatnostima onemogućen rad zbog širenja pandemije koronavirusa. Kolike će biti konačne štete, u ovom je trenutku nemoguće procijeniti jer se ne zna koliko će trajati ograničenja rada i putovanja, no najveću štetu će sasvim sigurno imati mali i mikro poduzetnici koji su zapravo kralježnica ekonomije.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala