Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

U Općini Okrug održan je danas sastanak Stožera civilne zaštite na kojem su bili prisutni svi članovi “Prije sastanka sam bila u kontaktu s ravnateljem OŠ u Okrugu i ravnateljicom vrtića u Trogiru. Ono što smo se dogovorili jest da ostaje dežuran jedan vrtić koji bi zaprimio djecu roditelja koji nemaju nikakve druge mogućnosti njihovog zbrinjavanja. Na sastanak smo pozvali i župnika don Miroslava Rubića te smo dobili informaciju kako se preporuča uklanjanje svete vode u crkvama. Također, prekinut će se pružanje mira (rukovanje) tijekom svete mise. Isto tako, vatrogasci rade na spremnosti za enventualnu intervenciju. Prema informacijama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo i obiteljske liječnice, koja je dio našeg stožera, situacija je pod kontrolom te nema potrebe dizati bilo kakve tenzije i paniku. Svi bi trebali voditi računa o svom zdravlju i o potrebama svojih bližnjih. Novi sastanak Stožera je zakazan za ponedjeljak 16. ožujka”, kazala je zamjenica načelnika Općine Okrug Bruna Dadić. Izjavu zamjenice načelnika Općine Okrug Dadić poslušajte u cijelosti...
Cijeli svijet je u ratu protiv virusa. Odgovornost svakog građanina je bitna disciplina koja će utjecati na širenje epidemije. Pozivam sve na odgovornost i pažljivo slušanje uputa i svih stručnjaka o javnom zdravstvu. Stožer će nastaviti sa svim svojim aktivnostima kao i dosad, dvaput dnevno u 9 i u 16 - kazao je premijer Andrej Plenković.
Turistička statistika za mjesec ožujak, očekivano, zbog širenja koronavirusa i panike koja je zavladala prilično je loša.
Splitsko-dalmatinski Županijski stožer civilne zaštite u utorak je radi zaštite od koronavirusa zabranio sva događanja koja okupljaju više od 1000 osoba, doznaje se od načelnika Stožera dožupana Luke Brčića.
HomeŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala