Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Inner Wheel klub Split vas poziva da sudjelujete u akciji „Za bolje sutra“, u okviru koje će se u Kinu Karaman, 16. siječnja, održati humanitarno- edukativna filmska večer.
Ponedjeljak, 13 Siječanj 2020 12:38

Policija danas provodi akciju Faktori rizika

Danas, ponedjeljak 13. siječnja, od 16 do 20 sati na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske provesti će se akcija u prometu „Faktori rizika“ u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti u prometu. Tijekom akcije prvenstveno će se zahvaćati prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnih pojaseva u vozilu, te nepropisne uporabe mobitela u vožnji. "Upozoravamo vozače na obvezu poštivanja prometnih propisa i sigurno sudjelovanje u prometu", poručuju iz PU splitsko-dalmatinske.
Općinski načelnik Općine Okrug objavljuje tri JAVNA NATJEČAJA. Radi se o JAVNIM NATJEČAJIMA za financiranje programa/projekata udruga na području zdravstvene i socijalne skrbi te ostalih javnih potreba u 2020., zatim za financiranje godišnjih programa udruga u kulturi za 2020. te za financiranje programa/projekta udruga u sportu za 2020. godinu.
Blagdan Sveta tri kralja ili Bogojavljenje jedan je od najstarijih katoličkih blagdana. Prema događajima opisanim u Evanđelju po Mateju, tri su kralja ili mudraca “s Istoka”, prateći betlehemsku zvijezdu repaticu, došli u Jeruzalem pokloniti se novorođenom Isusu.
Stranica 1 od 204
HomeŽUPANIJAOkrug Gornji: postavljen kamen temeljac za reciklažno dvorište Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala