Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 08:21

OKRUČANIN U DUETU S RUŽICOM ČOVIĆ - The Voice Hrvatska - oko 50.368 pregleda

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Stižu komplimenti sa svih strana

Natjecatelji Voicea Karlo Vudrić i Ružica Čović svojim su duetom u devetoj emisiji showa i to izvedbom pjesme Lady Gaga “Million Reasons” oduševili mentora Ivana i gledatelje.

Ivan je prije odluke pohvalio njihovu izvedbu i poručio da je ponosan na njih i objavio da će u nastavak povesti Karla. Mentori su dobili priliku preuzeti Ružicu, publika ih je nagovarala, no nisu uspjeli u tomu.

Snimka njihova nastupa na You Tubeu pregledana je 50.368 puta , a privukla je pažnju slušatelja iz cijelog svijeta. Komentari podrške stižu iz svih krajeva, a ima ih više od 80.

Evo nekih komentara:

„Najdraži dvoboj večeras, Karlo odličan, legla mu je skroz ova pjesma.“

„Odlični, ali Karlo je top kakav on glas ima WOW! Da je u UK ili USA već bi bio Svjetski poznati pjevač i imao karijeru. Baš ima ono nešto i fantastičnu unikatnu boju glasa! S druge strane Ružica ima tu neku energiju posebnu i isto odličan glas, ali Karlo mi je ipak bolji od nje i jako mi je drago da je prošao dalje. On je jedan od mogućih finalista, ako ne i pobjednik ove sezone!"

„Karlo je jedan od favorita!! Ima nešto jako posebno u njegovom vokalu i ja se ne bojim za njega!!"

„Karlo osim što odlično pjeva, baš djeluje kao genijalna osoba, duša od čovjeka. Tako mi nekako zrači. Ostani takav i puno sreće dalje."

- Hvala vam svima,uživala sam u svakoj mili sekundi ove izvedbe, iskreno i bez pretvaranja. Glazba spaja ljude. Ovo je tek početak! Bila mi je čast dijelit pozornicu s ovom izvanserijskom osobom, umjetnikom i veličinom od čovika. Sritna san, zahvalna i ponosna na tebe! Karlo uz tebe do kraja! – kazala je Ružica Čović. 

Nakon ove emisije poznata su imena 16 natjecatelja koji će od sljedeće subote nastupati u emisijama uživo u kojima će se boriti za naklonost mentora, ali i gledatelja koji će sudjelovati i glasati putem poziva i SMS poruka. 

Ružica vs. Karlo - “Million Reasons” | Dvoboj | The Voice Hrvatska | Sezona 3

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 08:29
HomeZABAVAKULTURA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala