Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 22 Siječanj 2020 08:01

Besplatna edukacija namijenjena privatnim iznajmljivačima s područja Općine Okrug

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Turistička zajednica Općine Okrug, u suradnji sa Školom stranih jezika Katedra iz Trogira, nastavlja s organiziranjem tečajeva stranih jezika namijenjenih privatnim iznajmljivačima s područja Općine Okrug. Cilj edukacije je podizanje konkurentnosti privatnih iznajmljivača što će u konačnici doprinijeti većem zadovoljstvu gostiju i boljim turističkim rezultatima.

Tečajevi engleskog, poljskog i njemačkog jezika u trajanju od 30 školskih sati održati će se u periodu od 3. veljače do 25. ožujka 2020. godine u prostorijama kripte crkve Uzvišenje sv. Križa u Okrugu Gornjem.

Na tečaj se možete prijaviti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (obavezno navesti ime, prezime i kontakt telefon) ili u uredu TZO Okrug.

Turistička zajednica Općine Okrug je pokrovitelj edukacija čime je osigurano da edukacija bude besplatna za sve zainteresirane privatne iznajmljivače iz Okruga.

Ukoliko su zainteresirani iznajmljivači se mogu prijaviti za pohađanje dva tečaja, ali moraju istaknuti koji tečaj im je prioritet. Naime, eventualno će biti omogućeno pohađanje oba tečaja istom iznajmljivaču ukoliko interes ne bude prevelik.

Prijave se zaprimaju do 31. siječnja 2020. godine.