Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 23 Travanj 2014 06:04

Novi ljetni hit Alena Nižetića

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Alenov novi singl ''Tvoje more" siguran je novi ljetni hit a najavio je i njegov novi glazebni izričaj iako je ostao u okvirima Dalmacije. Ovo je mali stilski zaokret prema pop rocku koji mu idealno odgovara! Alen i autor Matko Šimac otkrivaju kako je došlo do ove nove suradnje te da su oboje izuzetno zadovolji spojem koji se dogodio! 

Alen Nižetić je zasigurno jedan on najboljih vokala koje imamo, za ovo ljeto je pripremio novu pjesmu koja mu je odlično legla. Svoju karijeru je počeo u Tutti Frutti bandu nakon kojeg je započeo samostalnu karijeru, publici je ostao prepoznatljiv po svom pitkom vokalu i ljubavi prema Dalmaciji kao vječnoj inspiraciji.

Evo što je sam Alen rekao o pjesmi "Edu poznajem već dugo godina, točnije od mog prvog albuma 1997. na kojem smo surađivali. Poslao mi je Matkovu pjesmu koja mi je legla i u kojoj se dobro osjećam. Rukopis Matka Šimaca je poseban i originalan kao i "Tvoje more" što mi je bio izazov ovaj put izići iz jednog standarda kojeg sam snimao posljednje vrijeme, a da se pri tom opet osjeti stih Dalmacije u ovoj prekrasnoj, rekao bi pop rock pjesmi".

"Tvoje more" poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=kIELLcKp8xI

"Tvoje more je vedra i emotivna ljubavna pjesma. Mislim da Alenov vokal zaslužuje ovu pjesmu, kao i ova pjesma njega. Stopili su se kao ljubavnici što dugo čekaju jedno drugo. Alena je s pjesmom spojio maestro Eduard Botrić svojim aranžmanom i produkcijom. Vjerujem da je ovo početak jedne lijepe suradnje''- izjavio je autor pjesme Matko Šimac.

Matko je napisao uspješnice "Kriva karta", "Popucale rebatine" za klapu Cambi,  "Ovo mora jednom stat" i "Vrime za kraj" za klapu Iskon koje su donijele čisti pop zvuk i još moderniji klapski izričaj. Sa producentom Edom Botrićem započeo je uspješnu suradnju na "Krivoj karti", ne sumnjamo da će od sada odigrati još puno pravih karti!

Nakon odličnih reakcija na ovu pjesmu Alen, Matko i Edo najavljuju nastavak suradnje nakon što su odmah kliknuli i sigurni smo da će nam u budućnosti darivati puno sjajnih pjesama!

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Travanj 2014 06:07
HomeZABAVANovi ljetni hit Alena Nižetića Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala