Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 22 Travanj 2014 08:45

Kokoš progovorila u Nigeriji?

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Stanovnici Makurdia, glavnog grada države Benue u Nigeriji jučer su se uspaničili oko kokoške koja je progovorila na lokalnoj tržnici tik prije nego su je kanili zaklati.

Kokoš je odjednom progovorila na arapskom a vijest se takvom brzinom proširila i stvorila paniku među mnoštvom da je i policija intervenirala kako bi rastjerala masu. Kako je ova vijest dospjela na većinu internet portala u Hrvatskoj sa tolikim zanimanjem, donosimo Vam cijelu priču.

Incident se dogodio iza 12 sati. Jedna žena je posvjedočila o tom događaju za Daily Trust: "Nisam vidjela tu kokoš ", priznala je. " Čula sam da ju je policija odvela u pritvor i to je razlog zašto je nastala ovakva gužva . Svi žele vidjeti što se dogodilo", rekla je. Incident je stvorio napetu atmosferu da su se auti počeli kretati u suprotnom smijeru, a ljudi razbježali na sve strane jer su posumljali da je opet izbio sukob između poljoprivrednika i stočara koji su nedavno sklopili primirje.

Dopisnik iz ureda Daily Trusta, koji se nalazi na samoj tržnici, izvijestio je da je plicija bacila suzavac na ljude kako bi ih rastjerala, a glasnogovornik lokalne policije Daniel Ezeala odbacio je tvrdnje da je kokoš progovorila te da je to samo igra lokalnih trgovaca kako bi zauzeli mjesto.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Travanj 2014 09:02
HomeZABAVAŽUPANIJA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala