Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 20 Svibanj 2019 08:33

Vozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica Splita

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Iz splitske gradske uprave obavještavaju kako će se u sklopu redovnog održavanja cesta od ponedjeljka 20.05. od osam sati pa sve do petka 24. svibnja 2019. do 20 sati obavljati radovi na sanaciji lokalnih oštećenja asfalta i niveliranja postojećih lijevano željeznih poklopaca u Ulici Domovinskog rata.

Obuhvat posla bit će na sjevernom prometnom traku ulaza u grad od raskrižja sa Sarajevskom ulicom do onog sa Solinskom cestom.

U ponedjeljak i utorak predviđeni su radovi u krajnjem sjevernom traku, u srijedu i četvrtak planira se sanacija srednjeg prometnog traka, a u petak krajnjeg lijevog. Zbog intenziteta prometa, za vrijeme izvođenja radova, uvijek će biti slobodna dva prometna traka za promet.

Nakon završetka radova na asfaltiranju, krenut će se s obnavljanjem postojeće horizontalne signalizacije, s time da će, naravno, i za vrijeme samih radova, biti postavljena privremena prometna signalizacija. Na kraju obavijesti, iz Banovine su zamolili vozače i sve sudionike u prometu za strpljenje zbog očekivanih gužvi na spomenutoj dionici.

HomeŽUPANIJAVozači, očekujte kaos i krkljanac! Sanira se jedna od prometnih žila kucavica Splita Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala