Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 11:07

Muzej grada Trogira traži učenike i studente za rad tijekom ljetne sezone 2019.

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Muzej grada Trogira traži učenike/ce trećih i četvrtih razreda srednjih škola i student(ic)e za rad tijekom ljetne sezone - od 1. lipnja do 30. rujna.

Radno vrijeme Muzeja grada Trogira tijekom lipnja i rujna je od ponedjeljka do subote (nedjeljom i blagdanom Muzej je zatvoren) 10:00 – 13:00 te 17:00 – 20:00, a tijekom srpnja i kolovoza svaki dan 10:00 – 13:00 te 18:00 – 21:00. 

Ovisno o broju prijavljenih kandidata moguć je rad u smjenama (tjedni raspored ujutro ili poslijepodne - po dogovoru). Rad u Muzeju grada Trogira tijekom ljetne sezone plaća se preko učeničkog ili studentskog ugovora, a cijena radnog sata je 21,50 kuna neto.

Ukoliko si zainteresiran/a, uz to komunikativan/na, pričaš (barem) engleski jezik, voliš povijest, umjetnost, baštinu i kulturu, prijaviti se možeš slanjem prijavnice (word dokument ili pdf) na e-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a možeš je donijeti i osobno u Muzej grada Trogira. Prijavnica treba sadržavati tvoje ime, prezime, adresu, e-adresu i kontakt broj telefona ili mobitela, zatim informaciju o razredu, školi ili fakultetu koji pohađaš, u njoj bi trebao/la napisati koje jezike pričaš i zašto bi volio/voljela raditi u muzeju, odnosno zašto si baš ti osoba koja treba raditi u muzeju...

Prijave se zaprimaju do 15. travnja 2019.

 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRKradljivica 'operirala' po trgovačkom centru u Trogiru, na meti joj je bio nakit Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala