Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 09 Studeni 2018 12:14

Najava akcije u prometu za predstojeći vikend

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Policijski službenici i ovaj vikend nastavljaju s pojačanim aktivnostima u prometu koje će se kao i prethodnog vikenda  provoditi na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Aktivnosti u prometu biti će usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja. Poduzimanje mjera usmjereno je na povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu.

Sve sudionike u prometu dodatno pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa, naročito onih koji se odnose na nepropisnu i neprilagođenu brzinu, zabranu upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno pretjecanje, nepoštivanje prednosti prolaska, kao i zabranu korištenja mobitela za vrijeme vožnje i obvezu korištenja sigurnosnih pojaseva u vozilima,  kako svojim neodgovornim ponašanjem ne bi doveli u opasnost vlastiti ali i život ostalih sudionika u prometu. Apeliramo na sve vozače da posebno vode računa o najrizičnijim skupinama u cestovnom prometu – pješacima, vozačima mopeda i motocikala, kao i vozačima bicikli, te pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa. 

Prometna nesreća može se dogoditi svakom - stoga budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge!

 

HomeŽUPANIJADalmaciju očekuju svježija jutra uz jaku i olujnu buru, a na kraju tjedna stiže promjena Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala