Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 08 Travanj 2014 11:14

Trogir očekuje 10,000 partijanera

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Uvjereni smo da će ove godine Moondance festival u dva dana privući preko 10 000 posjetitelja te tako pridonijeti popunjenosti smještajnih kapaciteta Trogira i okolice. Pošto izlazimo na strano tržište, očekujemo da će 50 % publike biti stranci koji će ostvariti do 20 000 noćenja – rekao je na današnjoj tiskovnoj konferenciji za novinare DJ Pero Full House organizator ovog festivala elektronske glazbe.

- Prošlogodišnje premijerno izdanje Moondance festivala u kuli Kamerlengo  prošlo je iznad svih očekivanja s preko 3000 posjetitelja, od čega su dobar dio bili stranci. Bez "mega" marketinga i preskupih zvijezda, mnogi nazočni su uživali do zadnjeg takta i izabrali Moondance festival kao jedan od najboljih prošle godine. Ohrabreni tom činjenicom, ove godine festival širimo na dvije večeri, točnije 16. i 17. kolovoza  i na dvije pozornice, stadion Batariju i kulu Kamerlengo dok će kula sv. Marka poslužiti kao ViP prostor – rekao je DJ Pero Full House osvrnuvši se na činjenicu kako je Grad Trogir  prepoznao potencijal festivala te ga uvrstio u Trogirsko kulturno ljeto.

Festival će se održati 16. i 17. kolovoza u kuli Kamerlengo i kuli svetog Marka.

Program su nazočnim novinarima uz Peru Full Housea predstavili zamjenik gradonačelnika Radovan Slade Šilović, Joško Jarebić v.d. pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti i turizam, Nina Mišić iz TZ grada Trogira.

Sve ovo naravno nije moguće bez razumijevanja i  pomoći Grada Trogira kao i Turističke zajednice grada te svih ostalih uključenih u ovaj projekt – istaknuo je Pero Full House.

Zamjenik gradonačelnika Radovan Slade Šilović napomenuo je kako će ovaj festival ostvariti veliki posao u promidžbi grada izvan naših granica.
 
- Hrvatska je trenutno na vrhu festivalskih zemalja i vjerujemo da taj val treba pametno iskoristiti, jer su posjetitelji festivala ujedno i dobri potrošači – rekao je Šilović.

Prva objava izvođača donosi pet headlinera od 30-tak stranih i domaćih izvođača koliko ih je planirano. Među brojnim izvođačima nastupit će: Nina Kraviz, Agoria, Forest People, Anthony Rother live, Vince Watson live. 

Druga faza line upa objaviti će se sredinom svibnja.

Inače, već su u prodaju ulaznice za ovaj festival. Rani kontigent ograničenog broja ulaznica po promotivnoj cijeni je od 99 kuna od 8. travnja do isteka zaliha putem online servisa www.entrio.hr za područje Hrvatske i okolnih država.

Regularne ulaznice za državljane Hrvatske i okolnih zemalja po cijeni od 199 kn biti če dostupne od 01.05. do 01.08. poslije čega se diže na 299 kn do samog festivala, što je sve skupa puno povoljnije od ostalih festivala i prilagođeno domaćoj publici – rekli su organizatori.

HomeTROGIRFOTO: Advent u Trogiru Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala