Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 10 Siječanj 2018 12:24

Grad Trogir objavio je Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarskih djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2018. godinu

Javne potrebe u društvenim djelatnostima Grada Trogira za 2018. godinu su javne potrebe u predškolskom odgoju i obrazovanju, kulturi, tehničkoj kulturi, sportu, humanitarnoj skrbi, socijalnoj skrbi i zdravstvenoj zaštiti, neformalnom obrazovanju djece i mladih, brige i skrbi o umirovljenicima, brige i skrbi o braniteljima i njihovim obiteljima, u području protupožarne zaštite i spašavanja, turizma i ostalih društvenih djelatnosti.

Javne potrebe u društvenim djelatnostima za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Trogira su djelatnosti i poslovi, programi, akcije i manifestacije od interesa za Grad Trogir, a koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe, kao i one koje su utvrđene posebnim zakonom.

Javne potrebe u području gospodarskih djelatnosti i međunarodne suradnje Grada Trogira za 2018. godinu su javne potrebe u području poduzetništva, poljoprivrede i ruralnog razvoja, lovstva te EU fondova i međunarodne suradnje.

Javne potrebe u području gospodarskih djelatnosti i međunarodne suradnje za koje se sredstva osiguravaju iz Proračuna Grada Trogira su djelatnosti i poslovi, programi, akcije i manifestacije od interesa za Grad Trogir, a koje Grad programom utvrdi kao svoje javne potrebe, kao i one koje su utvrđene posebnim zakonom.

Prijedlozi se dostavljaju na niže navedenu adresu i s naznakom: Grad Trogir,Put Mulina 2, 21220 Trogir

''Javni natječaj/javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir'' (Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za provjeru ispunjavanja (formalnih)propisanih uvjeta natječaja)

Podnositelji prijedloga programa koji se odnose na djelatnosti Zajednice sportskih udruga Trogir, dostavljaju obrasce sa pripadajućim prilozima na adresu: Zajednica sportskih udruga Trogir,Dr. F. Tuđmana 14, 21220 Trogir

Vremenski rok za podnošenje prijava je od 03. siječnja 2018. godine do 03. veljače 2018. godine.

Sve informacije o Javnom natječaju / javnom pozivu za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva iz područja društvenih djelatnosti, gospodarske djelatnosti, turizma i međunarodne suradnje od interesa za Grad Trogir za 2018. godinu, kao i potrebne obrasce možete pronaći na službenim web stranicama Grada Trogira www.trogir.hr.

Za sva pitanja možete se obratiti putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 021/798-576 i mobitela 099 2800 421 (Duška Guina).

 

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRGrad Trogir objavio je Javni natječaj / Javni poziv za financiranje Programa/projekata organizacija civilnog društva Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala