Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 14 Rujan 2017 07:37

Udruga Eko-Žedno u subotu provodi čišćenje podmorja i priobalja u Mastrinci

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Grad Trogir zajedno sa Udrugom Eko-Žedno sudjeluje u akciji Plava čistka, u sklopu globalne inicijative ''Let’s do it World'' i regionalnog projekta ''Let's do it Mediterranean''. 

Ova velika akcija planirana je u subotu 16. rujna 2017. godine na području Mastrinke i Sv. Križa na Otoku Čiovu kada će članovi Udruge Eko-Žedno i mještani Mastrinke, Žednog i Arbanije čistiti plaže i podmorje od otpada. Kako su nekoliko članova Udruge ronioci očekuje se dobar rezultat kod čišćenja podmorja. 

''Jako smo zadovoljni da se možemo uključiti ovoj akciji i dati doprinos čišćenju i očuvanju prirode i okoliša. Također bi uputio poziv mještanima Mastrinke, Arbanije i Žednoga da nam se pridruže u čišćenju i druženju ov subote. Nadamo se da će biti dobra atmosfera i da će sve ispasti jako dobro. Akcija je na bazi volonterstva i svi su dobrodošli da pomognu i da podignemo svijest o čišćenju našeg podmorja i priobalja'', rekao nam je Nikša Hrabar, predsjednik Udruge.

Dan prije kreativna radionica namijenjena djeci

U petak, 15. rujna u 18:30 sati u prostorijama Mjesnog odbora Žedno, tim povodom održati će se ekološka edukativna radionica namijenjena djeci od 2 godine do školske dobi koju će provoditi odgajateljica Silvana Maravić, tajnica Udruge Eko-Žedno.


Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 18 Rujan 2017 11:04
HomeDOGAĐAJIPOLITIKA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala