Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 28 Srpanj 2017 12:36

Hotel Medena: Otvoren luksuzno uređeni novi bazen na otvorenom

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Hotel Medena od predstečajne nagodbe stalno ulaže u podizanje kvalitete svojih proizvoda i usluga te se nastoji približiti modernim turističkim trendovima.

Tako je novootvoren, luksuzno uređeni bazen na otvorenom, smješten podno hotelskih  borova i u neposrednoj blizini glavne plaže.  Nakon obavljenog tehničkog pregleda, pohodili su ga  i prvi gosti željni  novih doživljaja. Smješteni na ležaljkama u  sjeni suncobrana, gosti mogu uživati  u blagodatima mediteranske  klime, pogledu na more i na cijeli trogirski arhipelag. Osim u prirodnim blagodatima,gosti mogu  uživatii u raznovrsnim delicijama koje se nude u obližnjim  objektima. 

Bazen zauzima  vodenu površinu  od  242 m2, od toga je 200 m2 namijenjeno odraslima dok  su  42 m2  prilagođena djeci i njihovoj zabavi. Bazen je namijenjen gostima hotela u dnevnom terminu od 9-20 h jednako kao  i vanjskim gostima koji ga  mogu koristiti u istom terminu, ali  u naknadi od 40 kn dok je ulaz na bazen za hotelske goste besplatan.

Od studenog 2016. do lipnja 2017. odvijalo se renoviranje hotela Medena u koje je uloženo oko 25 milijuna kuna što je rezultiralo podizanjem kategorije hotela na tri zvjezdice. Na današnji dan hotel raspolaže sa 612 soba u koje može smjestiti 1100 gostiju.

Dodatnim planiranim ulaganjima investirat će se u nove hotele koji će zamijeniti postojeći hotel i vratiti nekadašnji sjaj poznatom turističkom području i od njega napraviti atraktivnu turističku destinaciju.

Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Srpanj 2017 12:37

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeŽUPANIJAHotel Medena: Otvoren luksuzno uređeni novi bazen na otvorenom Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala