Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 14 Travanj 2017 12:26

Duje Coce kandidat za gradonačelnika trogirskog ogranka HSLS-a

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Trogirski ogranak HSLS-a novinarima je u petak, u kuli Kamerlengo, predstavio kandidate za gradonačelnika i njegove zamjenike.

Duje Coce njihov je kandidat za gradonačelnika, dok će ukoliko dobiju glasove birača, njegovi zamjenici biti Miroslav Miše i Silvija Likar-Sentinella.

-Mišljenja sam da s pomoću građana grada Trogira možemo napraviti i ispraviti sve ono što nisu uspjeli prethodnici, sve ono što je bitno za prosperitet našeg grada, rekao je Duje Coce.  Riješit ćemo problematiku u samom centru grada, prilaze gradu, način na koji se dobivaju dozvole i mjesta za štekate, kanalizaciju kroz gradske ulice, put za gradsko groblje.... U svakom slučaju Dom zdravlja treba vratiti u stanje prije Domovinskog rata, riješiti nezaposlenost i zaustaviti odlazak mladih iz našeg grada, kaže Coce.

Posebnu pažnju pridavat ćemo izradi projekata za EU fondove i razvoju kulture našeg grada koji je to zaslužio u mnogo većoj mjeri nego što je to sad. Na nama je da sve to ispravimo, a uz vašu pomoć možemo uspjeti, jer nije lijepo da naši planovi ostanu mrtvo slovo na papiru. Ne zaboravite mi to radimo za svih nas, za naš grad, našu djecu i za našu budućnost, rekao je kandidat za gradonačelnika Duje Coce i pozvao građane da im daju glas.

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 14 Travanj 2017 12:31

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomePOLITIKADuje Coce kandidat za gradonačelnika trogirskog ogranka HSLS-a Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala