Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 11 Ožujak 2017 19:26

Održano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Pobjednici koji će GDCK Trogir predstavljati na 21.međužupanijskom natjecanju na Braču, 7. i 8. travnja, su ekipa podmlatka OŠ Petra Berislavića  i ekipa mladih SŠ Ivana Lucića.

Na 21. natjecanju mladih Hrvatskog Crvenog križa koje je održano 11. ožujka u OŠ Majstora Radovana, mladi su pokazali zavidno znanje i vještine iz pružanja prve pomoći.

Natjecanje je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Trogir, a sudjelovale su tri ekipe podmlatka: OŠ Petar Berislavić , OŠ Majstora Radovana i OŠ Kralja Zvonimira, Seget Donji te dvije ekipe mladih SSŠ Blaž Jurjev Trogiranin i SŠ Ivana Lucića. 

Svi natjecatelji su pokazali usvojeno znanje o Međunarodnom pokretu Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, Hrvatskom Crvenom križu, Međunarodnom humanitarnom pravu i ljudskim pravima, a ujedno su provjerili koliko znaju o vještinama pružanja prve pomoći, kazala je to ravnateljica GDCK Trogir.

Pobjednici koji će GDCK Trogir predstavljati na 21.međužupanijskom natjecanju na Braču, 7. i 8. travnja, su ekipa podmlatka OŠ Petra Berislavića  i ekipa mladih SŠ Ivana Lucića

1.mjesto podmladak - OŠ Petar Berislavić : Lucia Pavković,Matea Brešan,Marija Marinović,Ana Rubelj,Andrea Glasnović i Matea Mamut s mentoricom Ankicom Bašić               1.mjesto mladi- SŠ Ivana Lucića: Matea Goleš,Pelegrina Celio Cega,Anđela Šalov,Vito Strahinjić,Ratko Majić i Petra Cemović s mentoricom Mirjanom Petrić.

-Sve pohvale natjecateljima i mentorima,kao i učenicama SŠ Ivana Lucića,Matei Bakici i Antoneli Radić koje su pokazale vještinu izrade realističnog prikaza ozljeda te zahvaljujemo svim natjecateljima,mentorima,glumcima,volonterima,sucima i ravnatelju OŠ Majstora Radovana,Vilku Stojanu koji nam je omogućio provedbu natjecanja u školi, kazala je ravnateljica GDCK Tanja Jakus. 

FOTO: IRM

FOTO: GDCK Trogir

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 11 Ožujak 2017 19:46

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIROdržano 21. natjecanje mladih Gradskog društva Crvenog križa Trogir Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala