Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 10 Ožujak 2017 10:37

Velika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

“Kako postići kvalitetan suživot sa psom” naziv je predavanja koje je u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Trogir organiziralo Kinološko društvo Trogir  u suradnji s Klubom sportskih pasa Split i POU Trogir.

Prvo je to u nizu predavanja koje je za ljubitelje pasa priredilo Kinološko društvo Trogir i predsjednik društva Aljoša Šantić.

O suživotu sa psom govorila je Ana Bakašun, licencirani voditelj tečaja, a svi zainteresirani na kraju predavanja dobili su odgovore na sva pitanja.

-Odnos koji se temelji na povjerenju preduvjet je za kvalitetnu komunikaciju između nas i našeg psa. Moramo mu svojim ponašanjima i postupcima pokazati da ćemo ga uvijek zaštititi i da ga nećemo ugroziti. Koliko smo uspješni u tome, pokazat će nam naš pas. Samo ga trebamo naučiti razumijevati, kazala je, između ostaloga Bakašun i dodala kako je ugodno iznenađena činjenicom što su Trogirani pokazali zaista velik interes za ovo predavanje.

-Cilj nam je ljubiteljima i ne ljubiteljima životinja olakšati život u našem gradu, kazao je predsjednik Kinološkog društva Trogir Aljoša Šantić, najavivši uskoro nova zanimljiva predavanja, budući su zaista potrebna, što i dokazuje velik broj ljubitelja pasa koji su željeli  saznati “Kako postići kvalitetan suživot sa psom”. Inače, sve informacije o slijedećim predavanjima moći ćete saznati na Trogirskom portalu i na facebook stranici Kinološkog društva Trogir. 

Foto: IRM

Poslijednja izmjena dana Petak, 10 Ožujak 2017 10:45

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRVelika zainteresiranost za predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom” Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala