Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije mapa. Putanja: C:\HostingSpaces\trogirskip\www.trogirskiportal.hr\wwwroot\images\gallery\policija2
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/gallery/policija2
Srijeda, 18 Siječanj 2017 11:43

U Trogiru provedena akcija “Pješak”

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Policija je u srijedu u vremenu od 10 do 13 sati na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske, pa tako i u gradu Trogiru,  provodila pojačane aktivnosti u cestovnom prometu,  posebno usmjerene na prekršaje pješaka, ali i vozača koji čine prekršaje na štetu pješaka.

Tom prilikom  bili su zahvaćeni i ostali prekršaji, posebno oni koji dovode do nastanka prometnih nesreća s najtežim posljedicama, kao što su nepropisna brzina, upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, oduzimanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, korištenje mobitela za vrijeme vožnje i nekorištenje sigurnosnog pojasa na svim sjedalima.

-Glavna namjera nam je bila ovom akcijom ukazati na probleme i opasnosti u prometu koji nastaju zbog nepoštivanja prometnih pravila. Ali pored pješaka koji ne poštuju pravila, napominjem da ni vozači ne poštuju propuštanje pješaka preko pješačkih prijelaza te smo i njima željeli ukazati na opasnosti koje proizlaze iz toga.U Trogiru je bilo dosta upozorenja pješacima koji, kako bi skratili sebi put prelaze preko raskrižja, unatoč brojnim pješačkim prijelazima, čime dovode u opasnost i sebe i druge, kazao je Mario Kraljević, pomoćnik načelnika PP Trogir za sigurnost u prometu.   

Foto:IRM

{gallery}policija2{/gallery}

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 18 Siječanj 2017 18:53
HomeTROGIREMOTIVAN TRENUTAK U EMISIJI „GLAZBENE ŽELJE I POZDRAVI“ Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala