Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 20 Listopad 2016 11:10

VIDEO:Marina i Žorž vole se i u spotu pjesme 'Prava ljubav' klape Trogirski Kanti

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

'Prava ljubav' je pjesma o ogovaranju i ljudskoj zlobi koja pokušava okončati ljubavnu vezu sretno zaljubljenog para, međutim ako je ljubav kao u ovom slučaju prava, ona usprkos svemu i svima ipak pobjeđuje, govore dečki iz klape Trogirski Kanti objašnjavajući zašto su za glavne glumce spota odabrali pobjednika ovogodišnjeg Big Brothera Romana Obilinovića, popularnog Žorža i njegovu djevojku Marinu Raguž. Još uvijek ludo zaljubljeni, Marina i Žorž odlično su se snašli pred kamerama i bez problema odigrali svoje uloge. 

Marina u spotu posjećuje gataru koja želi sabotirati njenu vezu sa Žoržom, dok on nazdravlja i pjeva s klapom, a par se nije libio pred kamerama izmijeniti sitne nježnosti i zaljubljene poglede. Trogirski Kanti spot za pjesmu 'Prava ljubav' snimili su pod pokroviteljstvom grada i turističke zajednice u svom Trogiru kako bi pokazali sve ljepote grada u kojem žive i čije ime nose.

Produkciju spota potpisuju Zlatan Letica i Siniša Russo, dok je za stihove, glazbu i aranžman pjesme 'Prava ljubav' zaslužan Sveto Kustura, član klape Trogirski Kanti. 

- Pjesmu smo prvi put izveli ovog ljeta na festivalu Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima i reakcija publike je bila jednostavno izvanredna. S istom porukom - da ljubav uvijek pobjeđuje, i veselom pozitivnom energijom nastavljamo dalje sa novim pjesmama i radujemo se festivalima te nastupima po Hrvatskoj i Sloveniji koji nas čekaju, zaključili su Trogirski Kanti. 

HomeZABAVATrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala