Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 30 Rujan 2016 11:41

Nikad zabavniji- 3. Dječji festival u CineStaru!

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Rezervirajte drugi vikend u listopadu za nezaboravnu zabavu sa svojim mališanima u kinima s pet zvjezdica

Vijest da će se po treći put održati Dječji festival u CineStar kinima zasigurno će razveseliti sve mališane, ali i njihove roditelje. Prošlogodišnji Dječji festival bio je pravi hit među roditeljima i njihovim mališanima te je oborio sve rekorde posjećenosti, s preko 25 000 posjetitelja. Ove godine ovaj obiteljski i dječji event odvija se za vrijeme 'Međunarodnog tjedna djeteta' i trajat će četiri dana, točnije od 06. do 09. listopada, ali nešto drugačijeg koncepta.  

Školski dani su 06. i 07. listopada od 9 do 14 sati , u sklopu kojih će učenici  prije projekcije filma, moći pogledati  edukativne kratke filmove na temu 'Različitost je dobra' koje je ustupio partner  'Festival o pravima djeteta'. Učenike očekuje i nagradni natječaj putem kojeg mogu osvojiti besplatnu projekciju filma za cijeli razred.

Obiteljski dani su 08. i 09. listopada, u vremenu od 11  do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni od 20 kuna te će najmlađi uz ulaznicu dobiti i poklon. Prave igraonice u kinu biti će organizirane u CineStaru Novi Zagreb i Split gdje djecu čekaju kreativne radionice, facepainting, glitter tatoo, torta, druženja s omiljenim filmskim junacima, a očekuju ih sjajni pokloni i još mnoštvo iznenađenja.Uz najnovije filmske naslove, kao i prethodna dvije godine, oni najmlađi imati će priliku osvojiti poklone CineStar partnera Biobaze i Algoritma, kao i glavnog sponzora Hipp.

Novost Dječjeg festivala povodom 3. obljetnice je Parada filmskih likova  koja će krenuti 08. listopada u CineStaru Novi Zagreb- a proći će po cijelom Avenue Mallu. Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova kreće u 10 sati iz lobbya kina. CineStar i Avenue Mall pozivaju sve zainteresirane roditelje i njihove mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane i filmske likove te prisustvuju paradi, gdje će 100 najbolji maski biti nagrađeno kino ulaznicom na dar. Pored filmske parade, zabavnih sadržaja u lobbyu kina, ne zaboravite da odlične filmove možete gledati po cijeni od samo 20 kn – 'Rode, 'Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu' i mnogi drugi..

Stoga ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj i priuštite svom mališanu nezaboravnu zabavu uz obilje zabave, filmskih hitova, toplih kokica i dječjih osmijeha.

Sve informacije te kupnja online ulaznica dostupne su na: link http://www.blitz-cinestar.hr/djecji-festival-2016

Izvor: Dalmacija News

 

 

HomeZABAVANogometni turnir stokilaša: nagrade janjci, peka i 10 kg ćevapa Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala