Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Četvrtak, 06 Ožujak 2014 07:05

Fjaka Music Festival u svibnju

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

U subotu na rođendanskoj proslavi Moto kluba Fjake,  koja je popraćena žestokom svirkom Atlantide počeo je zapravo uvod u najveće festivale glazbe i motora na ovim prostorima.

Trodnevni glazbeni rock spektakli, Fjaka Music Festival i Crazy Hill Festival, održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u,  te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.

Po prvi put dva identična festivala povezuju glazbom i brojnim popratnim sadržajima sjever i jug Hrvatske. Vodeće glazbene zvijezde, nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo Pop, Thompson i Opća opasnost i Atlantida i Malehookers  u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti grupa Van Gogh. - Ovdje nije riječ samo o večernjim rock koncertima domaćih bendova, već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz raznovrsnu gastronomsku ponudu -  istaknuo je Dragan Barbarić, suorganizator festivala.

Fjaka Music Festival organizira se po drugi put, dok će Ludbregu ovo biti prva festivalska godina. - Naša pozornica je već ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene, te je Fjaka Music Festival već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija. Zajedničkim snagama te s proširenjem dosadašnjeg programa kao i poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, stvoreni su uvjeti za intenzivniji razvoj našeg festivala. Jako nas veseli spajanje s ludbreškim festivalom jer, između ostalog, to otvara mogućnost pozicioniranja ova dva festivala kao najvećeg rock spektakla u regiji - najavio je Oliver Kolovrat, potpredsjednik Moto kluba Fjaka. 

Festivalske ulaznice su u prodaji, 1. ožujka, na prodajnim mjestima Tiska i Eventima, a naravno ni ove godine neće izostati tradicionalno najveći motociklistički defile na ovim prostorima koji uvijek budi pozornost građana.

Također, za po jednog sretnog posjetitelja ovogodišnjih festivala spremna je i posebna nagrada sponzora - novi Harley Davidson Sportster kao glavna nagrada lutrije uz bogate brojne nagrade koje će biti izvučene zadnji dan festivala.

HomeZABAVAROĐENO MOJE Poslušajte novu emotivnu Severininu pjesmu koju je posvetila svome sinu Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala