Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Nedjelja, 02 Ožujak 2014 08:24

Antonela Doko snimila novi singl

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Izdan je novi singl od mlade pjevačice Antonele Doko "Voli me". Riječ je o obradi pjesme koju su Ines Prajo i Jasenko Houra napravili za zadnji album Prljavog kazališta.

Duet je snimila s Dinom Antonićem, u studiju Ivana Popeskića. 

Riječ je o pjevačici koja ima tek 14, no glasovnim mogućnostima i samouvjerenim nastupom može parirati slavnim pjevačkim veterankama. Ova mlada Riječanka oborila je s nogu svoje sugrađane kad je kao trogodišnja djevojčica na glavnom gradskom trgu suvereno otpjevala pjesmu do kraja, iako je matrica stala... "Zvijezda je rođena!"- jednoglasni su bili komentari.

Klavir u pjesmi je odsvirao Ivan Popeskić, a čelo Klara Romac (inače članica kvarteta PRELUDE iz Zagreba). Za "Voli me" je snimljen i video spot kojeg je režirao Igor Modrić, a koji se može vidjeti na domaćim televizijama. http://www.youtube.com/watch?v=7afyMfNT2lg

Nastupi na brojnim dječjim festivalima poput 'Kvarnerića', 'Kukuričeka', 'Malih melodija Mostara' počeli su se redati, pjesama za svoje vršnjake ispjevala je punu pjesmaricu, a onda su je zapazile Ines Prajo i Arijana Kunštek, sjajni autorski dvojac, koji je svojim pjesmama ojačao mnoge naše glazbenike (Meritas, Massimo, Prljavo kazalište...). Iskusne uši i oči dua Prajo-Kunštek uočile su da Antonela može već sada preskočiti nekoliko stepenica i pjevati malo "odraslije" pjesme.

 

HomeZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala