Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Utorak, 17 Svibanj 2016 12:29

Najmlađe odbojkašice ŽOK Trogir pete u državi

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Odbojkašice ŽOK TROGIRA ovaj su vikend  dominirale u odbojkaškim natjecanjima.
Kadetkinje su se, naime,  ovog vikenda plasirale na državno prvenstvo, dok su najmlađe kadetkinje zauzele 5. mjesto u državi  igrajući ovog vikenda u Rovinju.

Na prvenstvu Dalmacije je 13. klubova tražilo prolaz među 4. najbolje ekipe kako bi stekli  pravo nastupa  na državno prvenstvo početkom lipnja u Rovinju. 
U iznimno jakoj konkurenciji kadetkinje ŽOK Trogir su uvjerljivim pobjedama 2:0, protiv ekipa Solina, favorita Dubrovnika i Makarske osigurale prolaz uvrstivši se među 4. najbolje ekipe Dalmacije, ostavivši iza sebe prvoligaške klubove.

Najmlađe kadetkinje kao  prvakinje županije, proteklog vikenda  su sudjelovale su na državnom prvenstvu, MINI odbojke u Rovinju.
U konkurenciji od 20. ženskih ekipa osvojile peto mjesto. Počeli su pobjedom nad  domaćinom 3:0, pobijedili Varaždin 3:0, izgubili od Osijeka 2:1, pobijedili Novigrad 2:1. U nedjelju je uslijedila borba za plasman od 5. do 8. mjesta. Odmorna ekipa pokazala je svoju veličinu i dominaciju te pobijedila 3:0 ekipu Ferivi Višljevac i Lingu.

-Bili smo jako blizu medalji, međutim umor je presudio, između utakmica nije bilo vremena za odmor tako da ključna utakmica ujedno i peta tog dana nije išla u željenom smjeru, kazale je trenerica Sandra Baturina,prof. , ističući kako je ovo ujedno najbolji rezultat u povijesti kluba budući su kadetkinje 4. u Dalmaciji, a najmlađe kadetkinje su postigle najbolji rezultat sa dosadašnjih  državnih natjecanja.

foto:ŽOK Trogir

Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Svibanj 2016 12:34
HomeSPORTZABAVA Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala