Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Srijeda, 26 Veljača 2014 09:22

Cijepljenje je najopasnija medicinska praksa u povijesti

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Potresna ispovijest liječnice dr. Slađane Velkov koja je napustila korumpirani medicinski sustav: 'Cijepljenje je najopasnija medicinska praksa u povijesti klasične medicine'.

Zapanjujuća je činjenica da se proizvođač cjepiva odriče odgovornosti za sve moguće posljedice cjepiva! Kada se nečije dijete teško razboli ili izgubi život, koga će oštećeni tužiti ako se proizvođač odrekao odgovornosti? Kada kupimo hladnjak, kome ćemo se obratiti ako nam se pokvari, ako nemamo garanciju? Odgovornost je, na kraju, na liječniku koji daje cjepivo i on mora potpisati da garantira da se djetetu neće dogoditi ništa loše ukoliko primi cjepivo. "Zatražite od liječnika koji daje djetetu cjepivo da potpiše izjavu da prihvaća kaznenu i materijalnu odgovornost za sve negativne posljedice cijepljenja. Vidjet ćete da, od liječnika do ministarstva, nitko neće smjeti potpisati izjavu.“ – kaže dr. Slađana Velkov.

Po Ustavu Republike Hrvatske, članak 23, nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima a znamo da cjepljenje spada u medicinski eksperiment jer ne postoji nijedna klinička studija koja potvrđuje efikanost i sigurnost cjepiva.
Prema tome, prisiljavanje na cijepljenje je protuustavno. Također je protuustavno uvjetovanje cijepljenjem za upis u školu ili vrtić.
Hrvatska je potpisnica Međunarodne Kasifikacije Bolesti, Revizija 10, Knjiga 1, Član Z 28 - Točke 0 i 1, u kojoj piše: "Cijepljenje se može odbiti ne samo radi zdravstvenih razloga već i zbog osobnog i vjerskog uvjerenja." Ova knjiga je objavljena od strane Svjetske Zdravstvene Organizacije, a Republika Hrvatska je član SZO i prihvatila je obaveze koje proizilaze iz tog članstva.

Kompanije koje proizvode cijepiva ne interesira zdravlje ljudi već isključivo biznis. Ali, za nas to nije biznis već dragocjeno zdravlje naše djece i zato moramo preuzeti odgovornost. Odgovornost za zdravlje naše djece imamo isključivo mi roditelji a ne organizacije, bolnice i liječnici.

Izvorni članak i opširnije na:
http://dnevno.hr/zdravlje/115859-potresna-ispovijest-lijecnice-koja-je-napustila-korumpirani-medicinski-sustav-cijepljenje-je-najopasnija-medicinska-praksa-u-povijesti-klasicne-medicine.html
Foto: jutarnji.hr

HomeINFORMACIJEŠPORT Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala