Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Ponedjeljak, 24 Veljača 2014 15:09

Ante Stipčić darovao krv

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Ante Stipčić prvi je gradonačelnik Trogira u zadnjih deset godina koji je darovao krv, a to je napravio na današnjoj akcija dobrovoljnog darivanja krvi koja se održala na Batariji.

Podsjećamo, bivši gradonačelnici Vedran Rožić i Damir Rilje također su iskazali želju da postanu dobrovoljni darovatelji krvi, međutim bili su odbijeni zbog zdrastvenih razloga.

Inače u današnjoj 2. ovogodišnjoj redovnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi čiji je sponzor  Grad Trogir odazvalo se 47 darivatelja, a prikupljeno je 44 doze krvi od planiranih 60. 
Darivateljem ove dragocjene tekućine, kao što smo rekli postao je i trogirski gradonačelnik Ante  Stipčić, ali i: Zlatko Matijaš, Tina Lučin, Mario Melvan  i Ivica Valjan.
         
Od rekordera darivanju su se odazvali: Milan Brnić  114 darivanja, Mario Vitezica  106, Mijo Frleta 100,  Dragan Lazendić 99,  Ivica Geić  86, Ercegović Joško 85,  Tonči Jakus  68, Biluš Marinko 62.
Tijekom  akcije organizirana je prigodna lutrija u kojoj su sudjelovali svi darivatelji, a glavnu nagradu, električni pekač, osvojio je Branko Poljičanin.
Dosada je, u ovoj godini, prikupljeno ukupno 106 od planiranih 120 doza krvi.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 25 Veljača 2014 07:29
HomeDOGAĐAJI Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala