Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Subota, 13 Veljača 2016 00:00

Svečano otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Danas je u hotelu Medena svečano otvoren prvi u nizu  «Plavo-zeleni» sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Sajam su otvorili g. Miljenko Vučković, predstavnik Zagrebačke županije, koji je ujedno i koordinator OPG-ova iz Lag Save i gradonačelnik Trogira, g. Ante Stipčić.

Gospodin Vučković je prilikom otvaranja naglasio kako je ovo veliki iskorak i  da je cilj ovog projekta spojiti zelenu i plavu Hrvatsku, te da se nada da će i  ostali proizvođači iz drugih dijelova Hrvatske imati priliku izložiti svoje proizvode na Jadranu. Pozivu se također odazvao i dogradonačelnik grada Trogira, gospodin Radovan Slade-Šilović.

Zajednički su naglasili  kako je značajno da se ovdje imaju priliku  predstaviti ekološki proizvodi koji su od tolikog značaja, pogotovo u današnje vrijeme zbog ubrzanog načina života  gdje je nužno paziti na zdravu prehranu te da je postignut dogovor kako će proizvođači iz obalnog područja svoje proizvode moći izložiti u Svetoj Nedelji i kontinentalnoj Hrvatskoj. Nadaju se da će se od sada, uzastopce proizvođači iz drugih županija Hrvatske predstaviti u hotelu Medena, kao i domicilni  iz grada Trogira, Kaštela i okolnih područja.

Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda, posjetitelji su imali priliku isprobati mnoge eko proizvode i  specijalitete poput proizvoda od aronije, meda, mliječnih proizvoda, vina, prirodnih sokova i drugih prehrambenih proizvoda kao i kozmetičkog bilja, miomirisa, domaćih sapuna i sl.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Veljača 2016 09:43

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRSvečano otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena! Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala