Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 22 Siječanj 2016 07:55

Prema Booking.com-u najtopliju dobrodošlicu na svijetu ima Aparthotel Bellevue Trogir

Napisao 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Aparthotel Bellevue Trogir, apartmani Villa Harmonie i kuća za odmor Ankora nagrađeni kao najbolji svjetski smještajni objekti u svojim kategorijama na Booking.com-u.

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najširim izborom nevjerojatnih mjesta za boravak diljem svijeta, objavio je rezultate „2015 Guest Review Award“ – godišnjeg priznanja za partnere kojim se potiče važnost pružanja izvrsnog iskustva gostima i putnicima diljem svijeta.

„2015 Guest Review Award“ priznanje dodijeljeno je zaviše od 280.000 smještajnih objekata u 196 zemalja svijeta koji su pokazali da mogu dosljedno ispunjavati pa čak i premašiti očekivanja širokog spektra gostiju bez obzira na njihovu dob, porijeklo ili kulturnu pozadinu.

Najtoplija dobrodošlica na svijetu u trogirskom aparthotelu Bellevue

U sklopu„2015 Guest Review Award“ priznanja, Booking.com je odao posebno priznanje za 10 vodećih svjetskih smještajnih objekatakoji nude iznimno iskustvo boravka u pet kategorija –„Doručak šampiona“, „Dome slatki dome“, „Izvanredna vrijednost“, „Najbolji domaćin“ i „Najtoplija dobrodošlica“.

Među ovim smještajnim objektima, tri objekta iz Hrvatske su osvojila priznanje. Aparthotel Bellevue Trogir nagrađen je u kategoriji „Najtoplija dobrodošlica“, apartmani Villa Harmonie u kategoriji „Doručak šampiona“, a kuća za odmor Ankora u kategoriji „Najbolji domaćin“, što ih čini jednima od najatraktivnijih smještajnih objekata za sve svjetske putnike.

-Ovaj program nagrađivanja Booking.com-a može se smatrati globalnim standardom u recenzijama gostiju, istaknuo je regionalni menadžer Booking.com-a Goran Pleše.

Nagrađeni smještajni objekti predstavljaju odabranu grupu objekata koja je uspjela postići iznimno visok prosjek ocjena recenzija gostiju - 8 ili više, na temelju najmanje 10 recenzija u 2015. godini, koji je postavljen s ciljem osiguranja da su pobjednici bili kontinuirano izvrsni kroz cijelu godinu.

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda


Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA
HomeTROGIRTrogirski portal Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala