Trogirski portal - Dnevno svježe vijesti

INFO

Petak, 21 Kolovoz 2015 12:48

FOTO: Novo ruho trogirske peškarije

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Nema više ni jakog sunca ni velike kiše na trogirskoj ribarnici budući je ona od ovog tjedna natkrivena dugo očekivanom tendom. 

Od kada su prodavači početkom 90- tih godina preselili na prostor današnje ribarnice vapili su za tim da im se postavi nadstrešnica kako im jako sunce ne bi ljeti pržilo ribu, a zimi kiša po njoj padala. Iz istog razloga su i kupci bili nezadovoljni.

Sada, zahvaljujući Upravi Trogir Holdinga ta se situacija u potpunosti promijenila jer trogirska ribarnica, osim što je  natkrivena, od nedavno ima i komoru za skladištenje ribe čija je zapremina oko 12 kubika, a koja ima i karakteristike ledomata. 

Postavljeni su i novi „banci“ za prodaju ribe izrađeni od inoxa, čime su zadovoljeni propisi prema standardu HACCP-a. 

 Prema riječima direktora Trogir Holdinga Zlatka Rožića vrijednost investicije je oko 200 tisuća kuna i unatoč dosada teškoj financijskoj situaciji i ekonomskoj krizi Trogir Holding je uspio izdvojiti financijska sredstva kako bi trogirska ribarnica imala sve zadovoljene propise.

-Uređenje ribarnice bio nam je prioritet i sretni smo što smo uspjeli poboljšati uvjete svim njenim korisnicima, a posebice građanima koji će od sada sa zadovoljstvom dolaziti na trogirsku peškariju, kazala je Dijana Ćudina članica Uprave. 

Inače, novopostavljena tenda ima površinu oko 60 m2, a naručena je i postavljena od strane renomirane tvrtke Bird d.o.o. iz Splita. 

 

Poslijednja izmjena dana Petak, 21 Kolovoz 2015 18:26
HomeTROGIR Top of Page
Izbor izgleda portala

Izaberite boju portala